Det här är boken för dig som vill bredda och fördjupa dina kunskaper om läkemedel, medicinsk forskning, människan och trons och vetenskapens betydelse. Den lämpar sig särskilt väl för personal inom vård, apotek och hälsokostbranschen, anställda inom medicinsk forskning och studenter inom vård, medicin och farmaci. Innehåll och budskap riktas även mot allmänheten, inte minst mot de som är intresserade av hälsa, beteendevetenskap, naturvetenskap, religionsfrågor, filosofi och debatter kring samhälle, miljö, etik, ekologiskt, tro/vetande, naturligt/syntetiskt, alternativa metoder och genus.

"Klockrent. Precis vad som behövs. Måste kännas som en stor bedrift. Snyggt!". "Det här är en viktig bok". "Den är fantastisk!", "Innehållsrik". "Imponerad". "Utmärkt". "Imponerad över den breda kunskapen inom filosofiska, kulturella och vetenskapliga frågor." "Jag har fått mycket att fundera över angående våra beteenden, tyckanden och val. Din entusiasm smittar verkligen av sig!"

Rekommenderad av Dr. Åsa (www.doktorasa.com/vetenskapsvett/kvacksalveri-och-lurendrejeri-1874834)

Sidvisningar

söndag 7 november 2010

Nystartad blogg

Nu är bloggen för boken Förutfattad Medicin up and running. Här kan du ge allmänna och specifika kommentarer. Du kanske finner något du vill lyfta fram och diskutera. Det kan exempelvis röra sig om medhåll, mothugg eller något du anser saknas. Tyck till!


Första recensionerna/kommentarerna:
”KLOCKRENT!…Supertack - å allas vägnar (kanske särskilt för de som borde läsa den men som inte kommer att läsa den) för att du skrivit den. Precis vad som behövs. Måste kännas som en stor bedrift. Snyggt!!!” / Dr. Å.V.
 
"Det här är en viktig bok som jag hoppas får bra recensioner och vid spridning" / Docent B.W.

"Den är fantastisk!" / Prof S.E.


"Din entusiasm smittar verkligen av sig!" / Dr. C.W.

"Utmärkt!!" / Dr. D.E.

”Tyckte mycket om den! Jag var imponerad över den breda kunskapen i filosofiska, kulturella och vetenskapliga frågor.” / Docent Å.R.

"Verkligen innehållsrik. Jag är imponerad" / Prof M.I-S

”Din bok har gett mig stor behållning. Du liksom studsar fram mot sargerna i labyrinten och hittar rätt ljuvliga argument. Och vad jag kan imponeras mycket av är att du kan fylla en hel sida med mycket rimliga och viktiga frågor om något fenomen. Dina argument och funderingar kring religion, demokrati, alternativmedicin är både roande och intelligenta. Att kapitlen hålls korta tycker jag är bra, tankegodset är stort nog ändå och ingen behöver pekas på näsan.” /Ove

"Jag är imponerad över din bredd och djup. Är bara femtio sextio sidor in än. Men jag har fått mycket att fundera över som även andra kommer att fundera över ang våra beteenden, och tyckanden och val. Jag ser verkligen fram emot att ta del av fortsättningen :):) Tummen upp!" / O.W.

"Jag fick din bok i julklapp.TACK! TACK! TACK! Jag blir så glad över att se dina tankar i skrift. Hoppas att fler läser din bok och vaknar till!" Tandl S.D.

"Jättekul att ha en riktigt fin present att ge bort. De som får den är belevade människor som jag vet sätter värde i att läsa den". / P.H.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar